Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Chilli con carne

Šalát s pikantným steakom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilované kuracie prsia
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorská frittata
Bohatá jesenná polievka
Kurací paprikáš
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená ryba v papieri
Ružičková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tabouleh
Hríbová mrvenička
Paštéta z husacej pečene
Slepačia polievka s knedličkami
Stredomorský šalát
Mäsové guľky s omáčkou
Strukovinové fašírky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Polievka z fazuľových strukov
Opekaná zelenina
Mrkvová polievka
Biela ryba s kuskusom
Zapečené špagety s tuniakom
Oranžové rizoto
Treska so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie rizoto
Cesnakové bruskety
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Biela ryba s fazuľou
Grilované tofu
Grilované rebierka
Lahodné pečené zemiaky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Fish&Chips v tortille
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ochutená ryža
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi