Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Tabouleh

Strukovinové fašírky
Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorská frittata
Šalát s pikantným steakom
Grilované tofu
Ražniči z mletého mäsa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Bravčové kotlety so zeleninou
Treska so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Šalát z grilovanej zeleniny
Ružičková polievka
Kuracie rizoto
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Plnená pečená cibuľa
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Paštéta z husacej pečene
Sójový šalát s tuniakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ochutená ryža
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lahodné pečené zemiaky
Slepačia polievka s knedličkami
Kurací paprikáš
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela ryba s kuskusom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Paradajkové košíčky so pšenom
Hríbová mrvenička
Fish&Chips v tortille
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované rebierka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracina s kozím syrom
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorský šalát
Chilli con carne
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pečená ryba v papieri
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Mrkvová polievka
Oranžové rizoto
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morčacie rolky s ryžou
Cesnakové bruskety
Grilované kuracie prsia
Opekaná zelenina
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Tabouleh je šalát z bulguru, inšpirovaný Blízkym východom, ten správny šmrnc mu dodáva citrónová šťava a mäta. Môžete si ho pripraviť ku grilovačke alebo len tak, ako svieže letné jedlo.

Suroviny

100 g Lagris bulguru
1 lyžica masla
1 ks menšej červenej cibule
5 ks jarných cibuliek
1 ks šalátovej uhorky
6 ks stredne veľkých paradajok
zväzok čerstvej mäty
petržlenová vňať
6 polievkových lyžíc olivového oleja
1 ks citróna
listy rímskeho šalátu
1 PL Podravky ochucovadla natur
soľ
korenie

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bulgur pripravíme podľa návodu na obale a necháme trošku vychladnúť. Medzitým nakrájame zeleninu na menšie kúsky, uhorky a paradajky zbavíme semienok.
  • 2 Bylinky nasekáme na jemno. Všetko spolu vložíme do väčšej misy a pridáme uvarený bulgur. Polejeme olivovým olejom a citrónovou šťavou, ochutíme Podravkou Natur a podľa potreby pridáme soľ a korenie.

Porcia

Podávame na listovom šaláte s citrónom.

Malé tajomstvá

Chuť bulguru zjemní maslo, ktoré do neho vmiešame.

Zdieľať s priateľmi