Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Paštéta z husacej pečene

Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Grilované rebierka
Plnená pečená cibuľa
Opekaná zelenina
Fish&Chips v tortille
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Zapečené špagety s tuniakom
Tabouleh
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Biela ryba s kuskusom
Bohatá jesenná polievka
Oranžové rizoto
Hríbová mrvenička
Kurací paprikáš
Lahodné pečené zemiaky
Treska so zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Šalát z grilovanej zeleniny
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Slepačia polievka s knedličkami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ražniči z mletého mäsa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracina s kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Stredomorská frittata
Ochutená ryža
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie rizoto
Strukovinové fašírky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Polievka z fazuľových strukov
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pečená ryba v papieri
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Stredomorský šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sójový šalát s tuniakom
Morčacie rolky s ryžou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Chilli con carne
Ružičková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Mrkvová polievka
Bravčové kotlety so zeleninou
Cesnakové bruskety
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Grilované tofu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát s pikantným steakom
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Paštétu z husacej pečene pripravíte veľmi rýchlo a jednoducho. Môžete ju podávať ako studený predkrm alebo ako nátierku na chlieb, no v oboch prípadoch určite uspokojíte i tých najnáročnejších hostí.

Suroviny

100 g masla
1 šalotka
100 g husacej pečeni
½ lyžičky ochucovadla Podravka
200 ml koňak
korenie
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na masle opražíme dozlatista nakrájanú cibuľu.
  • 2 Pridáme nakrájanú husaciu pečeň a opečieme asi 5 minút.
  • 3 Zmes posypeme ochucovadlom Podravka a necháme vychladnúť.
  • 4 Do vychladnutej zmesy pridáme koňak, korenie a vymiešame do hladkej pasty. Podľa potreby pridáme soľ.

Porcia

Podávajte ako nátierku s rôznymi druhmi chleba

Malé tajomstvá

Paštétu môžete vložiť do formy a uchovávať v chladničke niekoľko dní.

Zdieľať s priateľmi