Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Lahodné pečené zemiaky

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hríbová mrvenička
Kurací paprikáš
Treska so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Bohatá jesenná polievka
Slepačia polievka s knedličkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tabouleh
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorská frittata
Biela ryba s kuskusom
Mrkvová polievka
Paštéta z husacej pečene
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované tofu
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morčacie rolky s ryžou
Grilované kuracie prsia
Ražniči z mletého mäsa
Opekaná zelenina
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečený losos v medovej omáčke
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Chilli con carne
Strukovinové fašírky
Plnená pečená cibuľa
Grilované rebierka
Oranžové rizoto
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Fish&Chips v tortille
Polievka z fazuľových strukov
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Biela ryba s fazuľou
Kuracie rizoto
Šalát s pikantným steakom
Ružičková polievka
Kuracina s kozím syrom
Ochutená ryža
Cesnakové bruskety
Pečená ryba v papieri
Bravčové kotlety so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Mäsové guľky s omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Stredomorský šalát
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi