Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Bravčové kotlety so zeleninou

Strukovinové fašírky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Treska so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Grilované tofu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Plnená pečená cibuľa
Kurací paprikáš
Ochutená ryža
Grilované rebierka
Stredomorská frittata
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Fish&Chips v tortille
Morčacie rolky s ryžou
Mäsové guľky s omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorský šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie tyčinky v kečupe
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Hríbová mrvenička
Grilované kuracie prsia
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči z mletého mäsa
Kuracina s kozím syrom
Slepačia polievka s knedličkami
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Oranžové rizoto
Biela ryba s kuskusom
Paštéta z husacej pečene
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bohatá jesenná polievka
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Pečený losos v medovej omáčke
Chilli con carne
Biela ryba s fazuľou
Tabouleh
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Šalát s pikantným steakom
Mrkvová polievka
Kuracie rizoto
Sladko-kyslé grilované ražniči
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená ryba v papieri
Strukovinový šalát so zeleninou
Cesnakové bruskety
Viac receptov pre túto náladu

Bravčové kotlety s mrkvou, zelerom v kombinácii s olivovým olejom, to je tá pravá cesta k vyváženej strave.

Suroviny

8 bravčových kotliet (asi 800 g)
½ lyžičky čierneho korenia
1 lyžica Podravky ochucovadla
60 ml olivového oleja
2 ks šalotky (150 g)
300 g mrkvy
4 stopky zeleru
1 lyžica cukru
2 lyžice balzamikového octu
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
40 g masla
2 vetvičky rozmarínu
3 strúčiky cesnaku

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Kotlety okoreníme, posypeme lyžicou Podravky ochucovadla a necháme odležať.
  • 2 Šalotku osmažíme na oleji, pridáme mrkvu nakrájanú na prúžky a nastrúhaný zeler.
  • 3 Pridáme cukor, keď začne karamelizovať, prilejeme balzamikový ocot, trochu vody a bujón Podravka.
  • 4 Krátko dusíme, aby zelenina ostala chrumkavá.
  • 5 Pripravené bravčové kotlety osmažíme na horúcom olivovom oleji pri vysokej teplote.
  • 6 Po otočení kotlety pridáme maslo, rozmarín, na záver cesnak a čierne korenie.

Porcia

Hotové bravčové kotlety podávame s pripravenou zeleninou.

Zdieľať s priateľmi