Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Pečená ryba v papieri
Grilované tofu
Pečený losos v medovej omáčke
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Hríbová mrvenička
Grilované rebierka
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Plnená pečená cibuľa
Paštéta z husacej pečene
Biela ryba s fazuľou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie rizoto
Oranžové rizoto
Bravčové kotlety so zeleninou
Strukovinové fašírky
Ražniči z mletého mäsa
Opekaná zelenina
Bohatá jesenná polievka
Tabouleh
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Ružičková polievka
Chilli con carne
Zapečené špagety s tuniakom
Ochutená ryža
Kurací paprikáš
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Stredomorská frittata
Sójový šalát s tuniakom
Cesnakové bruskety
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované kuracie prsia
Šalát s pikantným steakom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Fish&Chips v tortille
Kuracina s kozím syrom
Mrkvová polievka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Slepačia polievka s knedličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Sladko-kyslé grilované ražniči
Lahodné pečené zemiaky
Mäsové guľky s omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Treska so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Stredomorský šalát
Morčacie rolky s ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi