Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Ražniči z mletého mäsa

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie rizoto
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Ochutená ryža
Kuracina s tekvicou a zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Biela ryba s fazuľou
Cesnakové bruskety
Polievka z fazuľových strukov
Chilli con carne
Strukovinový šalát so zeleninou
Oranžové rizoto
Mäsové guľky s omáčkou
Tabouleh
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát s pikantným steakom
Opekaná zelenina
Grilované kuracie prsia
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Strukovinové fašírky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Hríbová mrvenička
Sójový šalát s tuniakom
Ružičková polievka
Pečená ryba v papieri
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mrkvová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Plnená pečená cibuľa
Sladko-kyslé grilované ražniči
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované tofu
Stredomorský šalát
Kurací paprikáš
Grilované rebierka
Treska so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Paštéta z husacej pečene
Bohatá jesenná polievka
Fish&Chips v tortille
Slepačia polievka s knedličkami
Biela ryba s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Stredomorská frittata
Morčacie rolky s ryžou
Pečený losos v medovej omáčke
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Guľky z mletého mäsa spolu s cibuľou napichajte na špajdlu, podávajte s chutným Ajvarom Podravka a vychutnávajte si výborné jedlo pripravené pod holým nebom.

Suroviny

800 g mletej teľaciny
100 g ochucovadla pikant Podravka
100 g cibule
2 strúčiky cesnaku
1 vajce
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
1 - 2 lyžice strúhanky
2 červené cibule
Ajvar jemný Podravka
olej na potretie grilu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes poriadne premiešame a necháme postáť cca 30 minút.
  • 2 Pridáme vajce, petržlenovú vňať a strúhanku a všetko to spolu ešte raz a rukami premiešame, aby sa ingredience poriadne prepojili a aby sa nám dali urobiť guľky.
  • 3 Zo zmesi vytvarujeme menšie guľky. Červenú cibuľu nakrájame na väčšie časti (najlepšie štvrtiny) a potom ich striedavo s guľkami napichujeme na špajdle.
  • 4 Pripravené ražniči grilujeme na grile alebo grilovacej panvici.

Tip

Na prípravu mäsových guliek je najlepšie použiť nahrubšie pomleté mäso, aby vám guľky držali pokope.

Porcia

Na doplnenie chuti môžete toto jedlo podávať s Ajvarom jemným Podravka, s omáčkou podľa vašej chuti alebo teplým pečivom.

Zdieľať s priateľmi