Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cesnakové bruskety

Strukovinový šalát so zeleninou
Stredomorský šalát
Kuracie rizoto
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Ružičková polievka
Šalát s pikantným steakom
Pečený losos v medovej omáčke
Slepačia polievka s knedličkami
Kurací paprikáš
Grilované tofu
Biela ryba s fazuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paštéta z husacej pečene
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z mletého mäsa
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Tabouleh
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Mrkvová polievka
Fish&Chips v tortille
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Morčacina s citrónom a oreganom
Strukovinové fašírky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ochutená ryža
Kuracina s kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Opekaná zelenina
Treska so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Pečená ryba v papieri
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Chilli con carne
Plnená pečená cibuľa
Oranžové rizoto
Paradajkové košíčky so pšenom
Hríbová mrvenička
Polievka z fazuľových strukov
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Stredomorská frittata
Grilované rebierka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Viac receptov pre túto náladu

Teplé bruskety pečené v alobale ochutený vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

Suroviny

1 francúzska bageta
6 lyžíc olivového oleja
3 lyžičky granulovaného cesnaku/pretlačeného čerstvého cesnaku
4 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
štipka čierneho mletého korenia
1 lyžička Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, Podravka ochucovadlo a dobre premiešame.
  • 2 Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.
  • 3 Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.

Tip

Olivový olej môžete nahradiť maslom.

Porcia

Podávame teplé s pohárom červeného vína.

Zdieľať s priateľmi