Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Zapečené špagety s tuniakom

Lahodné pečené zemiaky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Opekaná zelenina
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Hríbová mrvenička
Ružičková polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Pečený losos v medovej omáčke
Chilli con carne
Kuracie rizoto
Morčacie rolky s ryžou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Strukovinové fašírky
Grilované tofu
Bravčové kotlety so zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Tabouleh
Fish&Chips v tortille
Pečená ryba v papieri
Oranžové rizoto
Šalát s pikantným steakom
Bohatá jesenná polievka
Sójový šalát s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorský šalát
Grilované rebierka
Mäsové guľky s omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Slepačia polievka s knedličkami
Kurací paprikáš
Mrkvová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paštéta z husacej pečene
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Ochutená ryža
Sladko-kyslé grilované ražniči
Polievka z fazuľových strukov
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Plnená pečená cibuľa
Treska so zeleninou
Kuracina s kozím syrom
Ražniči z mletého mäsa
Stredomorská frittata
Cesnakové bruskety
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované kuracie prsia
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi