Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Grilované tofu

Stredomorský šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Paštéta z husacej pečene
Treska so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Hríbová mrvenička
Opekaná zelenina
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Stredomorská frittata
Kurací paprikáš
Grilované kuracie prsia
Strukovinové fašírky
Chilli con carne
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Pečená ryba v papieri
Zapečené špagety s tuniakom
Cesnakové bruskety
Morčacie rolky s ryžou
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované rebierka
Mrkvová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Biela ryba s kuskusom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ochutená ryža
Oranžové rizoto
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie rizoto
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Paradajkové košíčky so pšenom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Slepačia polievka s knedličkami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ružičková polievka
Plnená pečená cibuľa
Ražniči z mletého mäsa
Kuracina s kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi