Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Grilované kuracie prsia

Šalát z grilovanej zeleniny
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie rizoto
Ochutená ryža
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Hríbová mrvenička
Sladko-kyslé grilované ražniči
Plnená pečená cibuľa
Pečená ryba v papieri
Paštéta z husacej pečene
Cestoviny na stredomorský spôsob
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči z mletého mäsa
Tabouleh
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Paradajkové košíčky so pšenom
Stredomorská frittata
Bohatá jesenná polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela ryba s kuskusom
Slepačia polievka s knedličkami
Strukovinový šalát so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Biela ryba s fazuľou
Mäsové guľky s omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované tofu
Morčacie rolky s ryžou
Cesnakové bruskety
Sójový šalát s tuniakom
Bravčové kotlety so zeleninou
Chilli con carne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ružičková polievka
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracina s kozím syrom
Pečený losos v medovej omáčke
Mrkvová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Treska so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Kurací paprikáš
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Oranžové rizoto
Grilované rebierka
Stredomorský šalát
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Strukovinové fašírky
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie tyčinky v kečupe
Fish&Chips v tortille
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát s pikantným steakom
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru od Podravky.

Suroviny

4 ks kuracích pŕs
4 lyžice Podravka ochucovadla pikant
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
2 mladé cibuľky
2 lyžice citrónovej šťavy
50 ml olivového oleja
1 Ajvar pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme Podravka ochucovadlom pikant a necháme postáť asi 30 minút.
  • 2 Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici poriadne z každej strany.
  • 3 Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou z petržlenovej vňate, nakrájanej mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej štavy.

Tip

Ak potriete kuracinu zmesou z olivového oleja, petžlena a citrónovej šťavy, tak mäso ostane pekne zatvorené a poriadne šťavnaté.

Porcia

Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame mäso s Ajvarom pikant Podravka.

Zdieľať s priateľmi