Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Morčacina s citrónom a oreganom

Strukovinové fašírky
Slepačia polievka s knedličkami
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sójový šalát s tuniakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morčacie rolky s ryžou
Fish&Chips v tortille
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát s pikantným steakom
Mrkvová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Bravčové kotlety so zeleninou
Cesnakové bruskety
Mäsové guľky s omáčkou
Stredomorský šalát
Paštéta z husacej pečene
Ružičková polievka
Chilli con carne
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hríbová mrvenička
Grilované kuracie prsia
Kuracina s kozím syrom
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ochutená ryža
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kuracie rizoto
Plnená pečená cibuľa
Ražniči z mletého mäsa
Treska so zeleninou
Grilované rebierka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená ryba v papieri
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tabouleh
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Opekaná zelenina
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované tofu
Biela ryba s kuskusom
Kuracie tyčinky v kečupe
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorská frittata
Kurací paprikáš
Oranžové rizoto
Sladko-kyslé grilované ražniči
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi