Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Stredomorský šalát

Grilované rebierka
Zapečené špagety s tuniakom
Biela ryba s kuskusom
Stredomorská frittata
Opekaná zelenina
Grilované tofu
Sladko-kyslé grilované ražniči
Slepačia polievka s knedličkami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hríbová mrvenička
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Oranžové rizoto
Mrkvová polievka
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Ražniči z mletého mäsa
Strukovinový šalát so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Fish&Chips v tortille
Bohatá jesenná polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Treska so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Strukovinové fašírky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lahodné pečené zemiaky
Šalát s pikantným steakom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kurací paprikáš
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Morčacie rolky s ryžou
Pečená ryba v papieri
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčové kotlety so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Paštéta z husacej pečene
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Kuracie rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Kuracina s kozím syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Chilli con carne
Ružičková polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ochutená ryža
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela ryba s fazuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Cesnakové bruskety
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Tabouleh
Rizoto na španielsky spôsob
Plnená pečená cibuľa
Viac receptov pre túto náladu

Zaspomínajte si na Stredomorie a pripravte si tento šalát z typických stredomorských surovín.

Suroviny

200 g kolienok Podravka
soľ
300 g očistených kreviet
150 g cherry paradajok
100 g červenej cibule
1 zelená paprika
60 g zelených olív
1 avokádo
100 g čerstvého syra
100 ml olivového oleja
2 lyžice jablčného octu
1 lyžica Podravky Natur na šalát

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby25 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu a necháme ich vychladnúť.
  • 2 Krevety krátko opražíme na olivovom oleji.
  • 3 Uvarené cestoviny zmiešame s opraženými krevetami, pridáme na polovicu prekrojené cherry paradajky, na plátky nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájanú papriku a olivy.
  • 4 Zálievku pridáme zmiešaním olivového oleja, jablčného octu a Podravky Natur na šalát.
  • 5 Pripravený šalát prelejeme zálievkou a zľahka priemiešame. Posypeme rozdrobeným syrom a nakrájaným avokádom.

Tip

Samostatné zložky šalátu si môžete pripraviť aj skôr a dať ich do chladničky. Pred podávaním ich vyberte, prelejte a podávajte.

Porcia

Podávame okamžite ako samostatné jedlo alebo predjedlo.

Zdieľať s priateľmi