Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Caponata a lá Podravka

Sójový šalát s tuniakom
Biela ryba s kuskusom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Vyprážaný syr
Cestovinový šalát so surimi
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Mäsové guľky s omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilované paradajky
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Hríbová mrvenička
Ravioly so šalviou
Gyros šalát
Lahodné pečené zemiaky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie prsia pečené v rúre
Farebný jarný šalát
Ružičková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Letné zeleninové ragú
Šošovicová krémová polievka
Ražniči z lososa
Strukovinový šalát so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ryžové guľôčky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Mrkvová polievka
Ochutená ryža
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové špízy
Tabouleh
Paradajková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Rizoto na španielsky spôsob
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi