Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Caponata a lá Podravka

Pečený losos v medovej omáčke
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Mäsové guľky s omáčkou
Paradajková polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Vyprážaný syr
Hríbová mrvenička
Cviklové krupoto s bielou rybou
Strukovinový šalát so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Lahodné pečené zemiaky
Ryžové guľôčky
Paradajkové košíčky so pšenom
Farebný jarný šalát
Grilované tofu
Cestovinový šalát so surimi
Tuniak so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninové špízy
Mrkvová polievka
Šošovicová krémová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tuniakový šalát
Teplý zeleninový šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Polievka z fazuľových strukov
Grilované paradajky
Ražniči z lososa
Opekaná zelenina
Tabouleh
Špagety zo Stredomoria
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Biela ryba s kuskusom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Losos s cuketovou krustou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pochúťka s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ravioly so šalviou
Šalát z grilovanej zeleniny
Ružičková polievka
Letné zeleninové ragú
Tekvicová polievka s jablkom
Ochutená ryža
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi