Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Caponata a lá Podravka

Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované paradajky
Ochutená ryža
Opekaná zelenina
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špagety zo Stredomoria
Tuniak so zeleninou
Vyprážaný syr
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ravioly so šalviou
Paradajková polievka
Cestovinový šalát so surimi
Letné zeleninové ragú
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Mrkvová polievka
Hríbová mrvenička
Šalát z grilovanej zeleniny
Lahodné pečené zemiaky
Tabouleh
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Losos s cuketovou krustou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Grilované tofu
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové špízy
Ryžové guľôčky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Farebný jarný šalát
Sójový šalát s tuniakom
Tuniakový šalát
Mäsové guľky s omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šošovicová krémová polievka
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Gyros šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka s bazalkou
Ražniči z lososa
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Ružičková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Pochúťka s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi