Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Tuniakový šalát

Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Ravioly so šalviou
Pochúťka s Ajvarom
Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajkové košíčky so pšenom
Ochutená ryža
Lahodné pečené zemiaky
Vyprážaný syr
Gyros šalát
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát z grilovanej zeleniny
Ružičková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Zeleninové špízy
Grilované tofu
Losos s cuketovou krustou
Tekvicová polievka s jablkom
Tabouleh
Teplý zeleninový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Hríbová mrvenička
Rizoto na španielsky spôsob
Tuniak so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Caponata a lá Podravka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Opekaná zelenina
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Špagety zo Stredomoria
Mrkvová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestovinový šalát so surimi
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ražniči z lososa
Biela ryba s kuskusom
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Grilované paradajky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Farebný jarný šalát
Ryžové guľôčky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi