Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Caponata a lá Podravka

Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ražniči z lososa
Hríbová mrvenička
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ochutená ryža
Tabouleh
Pochúťka s Ajvarom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestovinový šalát so surimi
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Farebný jarný šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové špízy
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Tuniakový šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracie prsia pečené v rúre
Špagety zo Stredomoria
Pečený losos v medovej omáčke
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované tofu
Ryžové guľôčky
Losos s cuketovou krustou
Sójový šalát s tuniakom
Rizoto na španielsky spôsob
Ružičková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ravioly so šalviou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Opekaná zelenina
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Vyprážaný syr
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované paradajky
Polievka z rukoly a kreviet
Letné zeleninové ragú
Teplý zeleninový šalát
Polievka z fazuľových strukov
Mrkvová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Gyros šalát
Paradajková polievka s bazalkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi