Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Zeleninové špízy

Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajková polievka
Tuniak so zeleninou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Mrkvová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pochúťka s Ajvarom
Grilované paradajky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované tofu
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tuniakový šalát
Farebný jarný šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sójový šalát s tuniakom
Ražniči z lososa
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Gyros šalát
Ryžové guľôčky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Polievka z rukoly a kreviet
Opekaná zelenina
Ravioly so šalviou
Caponata a lá Podravka
Hríbová mrvenička
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Ochutená ryža
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s kuskusom
Vyprážaný syr
Lahodné pečené zemiaky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ružičková polievka
Tabouleh
Špagety zo Stredomoria
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajkové košíčky so pšenom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teplý zeleninový šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Mäsové guľky s omáčkou
Letné zeleninové ragú
Šalát z grilovanej zeleniny
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi