Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Paradajková polievka

Zeleninové špízy
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tuniak so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Morčacina s citrónom a oreganom
Ravioly so šalviou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Farebný jarný šalát
Vyprážaný syr
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ryžové guľôčky
Tuniakový šalát
Biela ryba s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Ružičková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Caponata a lá Podravka
Opekaná zelenina
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované paradajky
Ražniči z lososa
Cestovinový šalát so surimi
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Mrkvová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šošovicová krémová polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Grilované tofu
Letné zeleninové ragú
Losos s cuketovou krustou
Ochutená ryža
Lahodné pečené zemiaky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Tabouleh
Pochúťka s Ajvarom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Polievka z rukoly a kreviet
Hríbová mrvenička
Mäsové guľky s omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Gyros šalát
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi