Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Pochúťka s Ajvarom

Tuniak so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie prsia pečené v rúre
Mrkvová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilované paradajky
Ružičková polievka
Tuniakový šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s kuskusom
Farebný jarný šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ochutená ryža
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Teplý zeleninový šalát
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Letné zeleninové ragú
Opekaná zelenina
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paradajková polievka
Mäsové guľky s omáčkou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šalát z grilovanej zeleniny
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Tekvicová polievka s jablkom
Vyprážaný syr
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči z lososa
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Paradajkové košíčky so pšenom
Ryžové guľôčky
Hríbová mrvenička
Paradajková polievka s bazalkou
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Gyros šalát
Špagety zo Stredomoria
Šošovicová krémová polievka
Caponata a lá Podravka
Ravioly so šalviou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Sójový šalát s tuniakom
Grilované tofu
Polievka z fazuľových strukov
Cviklové krupoto s bielou rybou
Viac receptov pre túto náladu

Počas ťažkého a náročného dňa je potrebné zásobiť telo dostatkom energie. Poriadne občerstvenie môže poskytnúť práve sýta pochúťka s Ajvarom.

Suroviny

2 dl oleja
1 cibuľa
100 g bravčovej pečene
2 kyslé uhorky
100 g nakladanej kapie
1 lyžička horčice
1 lyžička Podravka Ajvaru pikant
2 vajcia
soľ
1 lyžica Podravky ochucovadla
hrianky
korenie podľa chuti

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na panvici rozohrejeme olej a do sklovita na ňom osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu. Pridáme nadrobno posekanú pečeň. Keď je pečeň udusená, pridáme horčicu, nadrobno nakrájané uhorky a kapiu a znova chvíľku podusíme.
  • 2 Nakoniec do zmesi pridáme vajcia a spravíme hustejšiu praženicu. Dochutíme, korením, Podravka ochucovadlom a Ajvarom pikant.

Porcia

Podávame na hriankach. Môžeme dozdobiť vejárikmi uhoriek, kapiou alebo paradajkami.

Malé tajomstvá

Pre jemnejšiu verziu použijeme Ajvar jemný.

Zdieľať s priateľmi