Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Grilované tofu

Paradajková polievka s bazalkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestovinový šalát so surimi
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Ravioly so šalviou
Gyros šalát
Kuracie prsia pečené v rúre
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ochutená ryža
Caponata a lá Podravka
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pochúťka s Ajvarom
Sójový šalát s tuniakom
Tekvicová polievka s jablkom
Tabouleh
Losos s cuketovou krustou
Letné zeleninové ragú
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tuniak so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Farebný jarný šalát
Ražniči z lososa
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Hríbová mrvenička
Ryžové guľôčky
Tuniakový šalát
Grilované paradajky
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Šošovicová krémová polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Polievka z rukoly a kreviet
Strukovinový šalát so zeleninou
Opekaná zelenina
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Teplý zeleninový šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Biela ryba s kuskusom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové špízy
Vyprážaný syr
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Paradajková polievka
Ružičková polievka
Mrkvová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi