Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Šalát z grilovanej zeleniny

Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Polievka z fazuľových strukov
Ružičková polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Grilované tofu
Letné zeleninové ragú
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Grilované paradajky
Šošovicová krémová polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Farebný jarný šalát
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Cestovinový šalát so surimi
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Tuniakový šalát
Tabouleh
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Tuniak so zeleninou
Ochutená ryža
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety zo Stredomoria
Losos s cuketovou krustou
Teplý zeleninový šalát
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka s bazalkou
Hríbová mrvenička
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Vyprážaný syr
Lahodné pečené zemiaky
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Ražniči z lososa
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cviklové krupoto s bielou rybou
Ryžové guľôčky
Gyros šalát
Biela ryba s kuskusom
Paradajkové košíčky so pšenom
Caponata a lá Podravka
Pochúťka s Ajvarom
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Opekaná zelenina
Mrkvová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi