Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Cesnakové bruskety

Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Zeleninové chipsy
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pizza v zemiakoch
Šťavnaté mäkké zemiaky
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Shakshuka s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Kura na sladko
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šošovicová krémová polievka
Medailónky s hnedou ryžou
Hríbová mrvenička
Strukovinový šalát so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Stredomorská frittata
Paradajková polievka s bazalkou
Pohánka s klobásou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Strukovinové fašírky
Tabouleh
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči z mletého mäsa
Teľacia roláda
Treska so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Morčacie rolky s ryžou
Polievka z rukoly a kreviet
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Farebná šošovica
Plnená pečená cibuľa
Kuracie závitky s prekvapením
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Jaipur kari
Oranžové rizoto
Domáce sushi
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Karí s bravčovým mäsom
Paradajkové košíčky so pšenom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Viac receptov pre túto náladu

Teplé bruskety pečené v alobale ochutený vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

Suroviny

1 francúzska bageta
6 lyžíc olivového oleja
3 lyžičky granulovaného cesnaku/pretlačeného čerstvého cesnaku
4 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
štipka čierneho mletého korenia
1 lyžička Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, Podravka ochucovadlo a dobre premiešame.
  • 2 Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.
  • 3 Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.

Tip

Olivový olej môžete nahradiť maslom.

Porcia

Podávame teplé s pohárom červeného vína.

Zdieľať s priateľmi