Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Cviklové krupoto s bielou rybou

Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Pohánka s klobásou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Farebná šošovica
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kura na sladko
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Pizza v zemiakoch
Sladko-kyslé grilované ražniči
Teplý zeleninový šalát
Šťavnaté mäkké zemiaky
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Treska so zeleninou
Cesnakové bruskety
Jaipur kari
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Šošovicová krémová polievka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Domáce sushi
Šošovicová polievka so špenátom
Shakshuka s Ajvarom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorská frittata
Medailónky s hnedou ryžou
Šalát z grilovanej zeleniny
Oranžové rizoto
Hríbová mrvenička
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Morčacie rolky s ryžou
Ražniči z mletého mäsa
Ravioly so šalviou
Zeleninové chipsy
Polievka z rukoly a kreviet
Plnená pečená cibuľa
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pikantné bravčové závitky
Teľacia roláda
Strukovinové fašírky
Paradajková polievka s bazalkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tabouleh
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Karí s bravčovým mäsom
Kuracie závitky s prekvapením
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Aj biela ryba môže vyzerať na tanieri farebne - podarí sa vám to, ak ako prílohu pripravíte chutné cviklové krupoto, ktoré je plné bielkovín, vitamínov a minerálnych látok.

Suroviny

2 šálka Lagris krúpov
2 šálky vody
1 kocka Podravka zeleninového bujónu
1 šálka bieleho vína
1 ks nadrobno nakrájanej cibule
4 ks strúčiky cesnaku pokrájané na plátky
2 PL olivového oleja
1 ks malá červená repa, ošúpaná a postrúhaná na jemnom strúhadle
4 PL postrúhaného chrenu
800 g filé z bielej ryby
100 g pistácií, vlašských orechov a tekvicových jadier
1 ks vajce
2 PL hladkej múky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Zložité 4 osoby30 min

  • 1 Vo veľkej panvici na olivovom oleji opečieme cibuľu a cesnak. V horúcej vode rozpustíme kocku zeleninového bujónu.
  • 2 Pridáme krúpy, zalejeme vínom a vývarom a odokryté pomaly dusíme na strednom plameni. Výsledkom by mala byť hustá kaša.
  • 3 Na záver vmiešame cviklu a chren a odstavíme zo sporáka.
  • 4 Pistácie, vlašské orechy a tekvicové jadierka opečieme na panvici. Porcie ryby osušíme a posolíme.
  • 5 Jednu stranu ryby obalíme v múke a vajíčku nakoniec v posekaných orechoch. Takto pripravenú rybu položíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180°C približne 6 minút podľa hrúbky.

Malé tajomstvá

Jačmenné krúpy obsahujú vysoké množstvo sacharidov i bielkovín a tiež sú zdrojom vitamínov skupiny B a E.

Zdieľať s priateľmi