Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Kuracie závitky s prekvapením

Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Paradajková polievka s bazalkou
Morčacie rolky s ryžou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Losos s cuketovou krustou
Plnená pečená cibuľa
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Karí s bravčovým mäsom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Šošovicová polievka so špenátom
Cesnakové bruskety
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka z rukoly a kreviet
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Strukovinové fašírky
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Oranžové rizoto
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Krevety na zeleninovom lôžku
Teplý zeleninový šalát
Farebná šošovica
Teľacia roláda
Stredomorská frittata
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové chipsy
Medailónky s hnedou ryžou
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Treska so zeleninou
Shakshuka s Ajvarom
Kura na sladko
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Pohánka s klobásou
Domáce sushi
Tabouleh
Ravioly so šalviou
Ražniči z mletého mäsa
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Jaipur kari
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Hríbová mrvenička
Pikantné bravčové závitky
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pizza v zemiakoch
Viac receptov pre túto náladu

Kto by nemal rád prekvapenie? Pripravte ho aj vy pre svojich hostí. Stačí len hádať, čo sa ukrýva v závitkoch obalených chutnou slaninkou.

Suroviny

4 kuracie prsia
2 vajcia
1 lyžica masla
8 – 12 plátkov prerastenej anglickej slaniny
200 g kuracích pečení
120 g šampiňónov
1 malá cibuľa
Podravka na zlaté kurča
petržlenová vňať
Lagris ryža parboiled
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby60 min

  • 1 Na masle speníme cibuľku, pridáme nakrájané pečene a šampiňóny, opražíme a podusíme.
  • 2 Osolíme, okoreníme, doplníme petržlenovou vňaťou alebo ochucovadlom, zalejeme rozšľahanými vajcami a necháme mierne zhustnúť.
  • 3 Z pŕs nakrájame 2 – 3 rezne z každého kusu, naklepeme medzi fóliami, posolíme, ochutíme Podravkou na zlaté kurča a naplníme zmesou.
  • 4 Plátky mäsa zvinieme, zabalíme do slaniny, upevníme ihlami alebo špáradlami a položíme na pekáč. Podlejeme trochou vody a oleja a pečieme cca polhodinu pri teplote 180 °C.

Tip

Kuracie pečene pred tepelnou úpravou nesolíme, aby nestvrdli.

Porcia

Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Zdieľať s priateľmi