Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Losos s cuketovou krustou

Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie závitky s prekvapením
Medailónky s hnedou ryžou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Pizza v zemiakoch
Ražniči z mletého mäsa
Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové chipsy
Cesnakové bruskety
Stredomorská frittata
Farebná šošovica
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Domáce sushi
Karí s bravčovým mäsom
Shakshuka s Ajvarom
Ravioly so šalviou
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Treska so zeleninou
Pohánka s klobásou
Strukovinové fašírky
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Paradajková polievka s bazalkou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pikantné bravčové závitky
Teľacia roláda
Cviklové krupoto s bielou rybou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Kura na sladko
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Tabouleh
Morčacie rolky s ryžou
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Oranžové rizoto
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Hríbová mrvenička
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi