Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Jaipur kari
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pizza v zemiakoch
Treska so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie závitky s prekvapením
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Šťavnaté mäkké zemiaky
Ravioly so šalviou
Teľacia roláda
Domáce sushi
Tabouleh
Kura na sladko
Farebná šošovica
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ražniči z mletého mäsa
Shakshuka s Ajvarom
Teplý zeleninový šalát
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Morčacie rolky s ryžou
Karí s bravčovým mäsom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Pohánka s klobásou
Strukovinový šalát so zeleninou
Strukovinové fašírky
Šalát z grilovanej zeleniny
Pikantné bravčové závitky
Hríbová mrvenička
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Paradajkové košíčky so pšenom
Losos s cuketovou krustou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové chipsy
Cesnakové bruskety
Plnená pečená cibuľa
Paradajková polievka s bazalkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Oranžové rizoto
Stredomorská frittata
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi