Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Plnená pečená cibuľa
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Oranžové rizoto
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Teľacia roláda
Sladko-kyslé grilované ražniči
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové chipsy
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Morčacie rolky s ryžou
Strukovinové fašírky
Pikantné bravčové závitky
Pizza v zemiakoch
Hríbová mrvenička
Pohánka s klobásou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Krevety na zeleninovom lôžku
Kura na sladko
Strukovinový šalát so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Treska so zeleninou
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Ravioly so šalviou
Ražniči z mletého mäsa
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tabouleh
Paradajkové košíčky so pšenom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Farebná šošovica
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie závitky s prekvapením
Šťavnaté mäkké zemiaky
Šošovicová krémová polievka
Medailónky s hnedou ryžou
Karí s bravčovým mäsom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z rukoly a kreviet
Stredomorská frittata
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Shakshuka s Ajvarom
Jaipur kari
Cesnakové bruskety
Domáce sushi
Losos s cuketovou krustou
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi