Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Sladko-kyslé grilované ražniči

Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Ravioly so šalviou
Losos s cuketovou krustou
Medailónky s hnedou ryžou
Karí s bravčovým mäsom
Tabouleh
Shakshuka s Ajvarom
Hríbová mrvenička
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Farebná šošovica
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Teplý zeleninový šalát
Šošovicová polievka so špenátom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka s bazalkou
Plnená pečená cibuľa
Oranžové rizoto
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Domáce sushi
Pizza v zemiakoch
Kura na sladko
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Strukovinové fašírky
Pikantné bravčové závitky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zeleninové chipsy
Cesnakové bruskety
Morčacie rolky s ryžou
Treska so zeleninou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Steaky z tuniaka s rokolou a valeriánkou poľnou
Ražniči z mletého mäsa
Šťavnaté mäkké zemiaky
Stredomorská frittata
Kuracie závitky s prekvapením
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pohánka s klobásou
Jaipur kari
Teľacia roláda
Krevety na zeleninovom lôžku
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šošovicová krémová polievka
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Grilované ražniči obalené krásnou žltou farbou posypte nadrobno nakrájanými čili papričkami a koriandrom, zalejte omáčkou vytvorenou z olivového oleja, medu a limetkovej šťavy a garantujeme vám, že tú skvelú chuť si určite zapamätáte.

Suroviny

1 kg kuracích pŕs
3 lyžice Podravky ochucovadla s cesnakom
1 lyžica medu
1 zväzok koriandru
1 limetka
2 čili papričky
olivový olej

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme a nakrájame na kocky. Zmiešame ich s marinádou pripravenou z olivového oleja a Podravky ochucovadla s cesnakom a dobre premiešame.
  • 2 Takto pripravené kocky napicháme na špajdle a polejeme šťavou z 1/2 limetky. Prikryjeme a necháme postáť 30 minút až 1 hodinu.
  • 3 Marinované ražniči grilujeme na rozpálenom grile zo všetkých strán, dokým nebude mať krásnu žltú farbu.
  • 4 Keď je ražniči hotové, preložíme ho do misky, posypeme nakrájanými čili papričkami a koriandrom, pokvapkáme zmesou vytvorenou z olivového oleja, medu, šťavy z 1/2 limetky a nastrúhanej limetkovej kôry.

Tip

Predtým ako použijete špajdle, namočte ich do vody, aby sa počas grilovania nespálili.

Porcia

Hotové jedlo prikryte a po 5 minútach ho môžete podávať.

Zdieľať s priateľmi