Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Lahodné pečené zemiaky

Paradajkové košíčky so pšenom
Tuniak so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Opekaná zelenina
Ružičková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Paradajková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Mrkvová polievka
Tabouleh
Ryžové guľôčky
Paradajková polievka s bazalkou
Pečený losos v medovej omáčke
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Grilované paradajky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Gyros šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety zo Stredomoria
Šošovicová krémová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Letné zeleninové ragú
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Farebný jarný šalát
Ravioly so šalviou
Rizoto na španielsky spôsob
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové špízy
Ochutená ryža
Polievka z rukoly a kreviet
Tuniakový šalát
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Pochúťka s Ajvarom
Biela ryba s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Vyprážaný syr
Polievka z fazuľových strukov
Teplý zeleninový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracie prsia pečené v rúre
Mäsové guľky s omáčkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hríbová mrvenička
Grilované tofu
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi