Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Ochutená ryža

Losos s cuketovou krustou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové špízy
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tabouleh
Mäsové guľky s omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Sójový šalát s tuniakom
Tuniakový šalát
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Polievka z rukoly a kreviet
Tuniak so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajková polievka
Lahodné pečené zemiaky
Šošovicová krémová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Gyros šalát
Cestovinový šalát so surimi
Mrkvová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ravioly so šalviou
Grilované tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny na stredomorský spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované paradajky
Strukovinový šalát so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Ružičková polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Vyprážaný syr
Letné zeleninové ragú
Caponata a lá Podravka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Hríbová mrvenička
Ryžové guľôčky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ražniči z lososa
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Farebný jarný šalát
Opekaná zelenina
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte ryžu ochutenú kurkumou, kde ochutnáte trošku nezvyčajnú chuť a určite sa v kuchyni trošku odlíšite.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
150 g cibule
300 g ryže
2 lyžičky Podravka ochucovadla
500 ml vody
1/2 lyžičky cesnaku
1 lyžička kurkumy

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Na zahriatom olivovom oleji krátko opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme umytú a scedenú ryžu a za stáleho miešania pražíme, dokým ryža nebude sklovitá.
  • 2 Posypeme Podravka ochucovadlom, prilejeme vodu, premiešame a pridáme cesnak a kurkumu. Varíme približne 20 minút, dokým ryža neabsorbuje všetku vodu.

Tip

Cibuľu a ryžu pražte spolu, pretože ryža nasiakne sladkosť cibule.

Porcia

Podávame s akýmkoľvek druhom mäsa a takisto aj s rôznymi omáčkami.

Zdieľať s priateľmi