Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Paradajková polievka

Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová krémová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajkové košíčky so pšenom
Gyros šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Ražniči z lososa
Špagety zo Stredomoria
Biela ryba s kuskusom
Grilované tofu
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teplý zeleninový šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestovinový šalát so surimi
Grilované paradajky
Polievka z fazuľových strukov
Mrkvová polievka
Lahodné pečené zemiaky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tabouleh
Letné zeleninové ragú
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ochutená ryža
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Tuniakový šalát
Hríbová mrvenička
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ružičková polievka
Zeleninové špízy
Ravioly so šalviou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Farebný jarný šalát
Vyprážaný syr
Ryžové guľôčky
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajková polievka s bazalkou
Rizoto na španielsky spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi