Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Krevety na zeleninovom lôžku
Sójový šalát s tuniakom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela treska
Jaipur kari
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ražniči z lososa
Tuniakový šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Paradajková polievka s bazalkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Oranžové rizoto
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové špízy
Tabouleh
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rizoto na španielsky spôsob
Caponata a lá Podravka
Opekaná zelenina
Stredomorský šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ružičková polievka
Tuniak so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Stredomorská frittata
Teplý zeleninový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie fajitas
Zeleninové rizoto so slaninou
Šošovicová krémová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Treska s vajíčkovým šalátom
Strukovinový šalát so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Losos s cuketovou krustou
Paella s kuracím mäsom
Biela ryba s kuskusom
Pečený losos v medovej omáčke
Špargľová polievka
Gyros šalát
Mediteránska rapsódia
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cuketové jednohubky
Grilované tofu
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi