Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Tuniakový šalát

Mediteránska rapsódia
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Bohatá jesenná polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované tofu
Jaipur kari
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Cuketové jednohubky
Strukovinový šalát so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Opekaná zelenina
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paella s kuracím mäsom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Rizoto na španielsky spôsob
Caponata a lá Podravka
Letné zeleninové ragú
Stredomorská frittata
Losos s cuketovou krustou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracie fajitas
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninové špízy
Gyros šalát
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorský šalát
Krevety na zeleninovom lôžku
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špagety zo Stredomoria
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela ryba s kuskusom
Ružičková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teplý zeleninový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Oranžové rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tuniak so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Biela treska
Špargľová polievka
Tabouleh
Ražniči z lososa
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi