Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Morčacie prsia s jablkami
Kotlovina
Pizza v zemiakoch
Rýchle lasagne
Carbonara so špenátom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčací hamburger
Zeleninové chipsy
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Párky v slanine
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Nové zemiaky s Ajvarom
Hovädzí steak so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Papriky plnené rizotom
Medailónky s hnedou ryžou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rybárov guláš
Kurací paprikáš
Pochúťka s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura na sladko
Kura na pivovej fľaši
Pikantné bravčové závitky
Medové teľacie kotlety
Grilované rebierka
Kurča na bielom víne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zemiakové placky
Fish&Chips v tortille
Grilovaná krkovička
Morčacie rolky s ryžou
Kura na pive
Teľacie kotlety so zeleninou
Kačica na pomarančoch
Špagety s cuketou
Jaipur kari
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rezne s chutnou omáčkou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Klasický burger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Polievka z bôbu
Hubový guľáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Pivný guláš
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Chilli con carne
Jahňacie so šalviovým medom
Netradičný hamburger
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi