Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Morčacie rolky s ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Zemiakové placky
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Rýchle lasagne
Kurča na bielom víne
Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované rebierka
Hubový guľáš
Kotlovina
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Sladká bravčová panenka
Voňavé pečené zemiaky
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Fish&Chips v tortille
Zeleninové chipsy
Netradičný hamburger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Hovädzí steak so zeleninou
Pivný guláš
Papriky plnené rizotom
Rybárov guláš
Rolky z roštenky so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Jahňacie so šalviovým medom
Jaipur kari
Klasický burger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Medailónky s hnedou ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Morčací hamburger
Mäsové guľky s omáčkou
Polievka z bôbu
Pochúťka s Ajvarom
Lasagne z panvice
Grilovaný hamburger
Grilovaná krkovička
Chilli con carne
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Rezne s chutnou omáčkou
Špagety s cuketou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kura na pive
Carbonara so špenátom
Kačica na pomarančoch
Hŕstková polievka s paradajkami
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Medové teľacie kotlety
Nové zemiaky s Ajvarom
Kurací paprikáš
Kura na sladko
Pizza v zemiakoch
Kura na pivovej fľaši
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi