Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Morčací hamburger
Kura na pivovej fľaši
Jahňacie so šalviovým medom
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Kura na pive
Bravčové kotlety s kuskusom
Netradičný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Hovädzí steak so zeleninou
Zemiakové placky
Sladká bravčová panenka
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura na sladko
Lasagne z panvice
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná krkovička
Pochúťka s Ajvarom
Špagety s cuketou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčacie prsia s jablkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kurací paprikáš
Mäsové guľky s omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Klasický burger
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zeleninové chipsy
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z bôbu
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Párky v slanine
Carbonara so špenátom
Grilované rebierka
Rybárov guláš
Pivný guláš
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Kotlovina
Kurča na bielom víne
Nové zemiaky s Ajvarom
Papriky plnené rizotom
Medové teľacie kotlety
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Chilli con carne
Kuracie prsia pečené v rúre
Rýchle lasagne
Kačica na pomarančoch
Pizza v zemiakoch
Jaipur kari
Hubový guľáš
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi