Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Chilli con carne

Jahňacie so šalviovým medom
Klasický burger
Kačica na pomarančoch
Rezne s chutnou omáčkou
Kotlovina
Morčacie rolky s ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Jaipur kari
Medailónky s hnedou ryžou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Morčací hamburger
Kurča na bielom víne
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Voňavé pečené zemiaky
Kurací paprikáš
Pizza v zemiakoch
Párky v slanine
Grilovaná krkovička
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Hubový guľáš
Hovädzí steak so zeleninou
Rýchle lasagne
Kura na sladko
Kura na pivovej fľaši
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rybárov guláš
Grilovaný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Medové teľacie kotlety
Hŕstková polievka s paradajkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Netradičný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Rolky z roštenky so zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Zeleninové chipsy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pivný guláš
Kura na pive
Zemiakové placky
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Polievka z bôbu
Papriky plnené rizotom
Grilované rebierka
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Špagety s cuketou
Carbonara so špenátom
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi