Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Rýchle lasagne
Pochúťka s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pikantné bravčové závitky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčací hamburger
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Sladká bravčová panenka
Klasický burger
Pizza v zemiakoch
Lasagne z panvice
Morčacie rolky s ryžou
Voňavé pečené zemiaky
Zeleninové chipsy
Hubový guľáš
Medové teľacie kotlety
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety s cuketou
Medailónky s hnedou ryžou
Grilované rebierka
Kura na pivovej fľaši
Hovädzí steak so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kura na sladko
Grilovaná krkovička
Zemiakové placky
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Chilli con carne
Kotlovina
Rybárov guláš
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Carbonara so špenátom
Pivný guláš
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura na pive
Rolky z roštenky so zeleninou
Párky v slanine
Netradičný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jahňacie so šalviovým medom
Hŕstková polievka s paradajkami
Jaipur kari
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kurací paprikáš
Grilovaný hamburger
Morčacie prsia s jablkami
Papriky plnené rizotom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Polievka z bôbu
Kačica na pomarančoch
Rezne s chutnou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi