Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Zemiakové placky

Kurací paprikáš
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované rebierka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rýchle lasagne
Jaipur kari
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Voňavé pečené zemiaky
Kura na pive
Hŕstková polievka s paradajkami
Špagety s cuketou
Kura na sladko
Grilovaná krkovička
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Fish&Chips v tortille
Jahňacie so šalviovým medom
Sladká bravčová panenka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pivný guláš
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Morčací hamburger
Pizza v zemiakoch
Klasický burger
Medailónky s hnedou ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Kurča na bielom víne
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kotlovina
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Chilli con carne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Hubový guľáš
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Morčacie rolky s ryžou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medové teľacie kotlety
Carbonara so špenátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura na pivovej fľaši
Lasagne z panvice
Kačica na pomarančoch
Papriky plnené rizotom
Netradičný hamburger
Polievka z bôbu
Rezne s chutnou omáčkou
Rybárov guláš
Hovädzí steak so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Pochúťka s Ajvarom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové chipsy
Pikantné bravčové závitky
Párky v slanine
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Viac receptov pre túto náladu

Vďaka tomuto rýchlemu, chutnému a ešte aj sýtemu jedlu budete mať viac času na trávenie chvíľ s rodinou.

Suroviny

500 g mladých zemiakov
1/2 balenia Podravky Natur na pečené zemiaky
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Zemiaky umyjeme a varíme ich v šupke približne 20 minút. Potom ich scedíme a necháme vychladnúť.
  • 2 Zemiaky ošúpeme, nahrubo nastrúhame, pridáme Podravku Natur a olivový olej a poriadne premiešame.
  • 3 Rukou vytvoríme placky a opekáme ich na naolejovanej zahriatej panvici, kým nebudú krásne hnedé.

Tip

Zemiaky by mali mať rovnakú veľkosť, aby sa rovnomerne uvarili. Doba varenia závisí od veľkosti zemiakov.

Zdieľať s priateľmi