Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Kuracie mäso v aromatickej omáčke

Kura na pive
Sladká bravčová panenka
Carbonara so špenátom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaný hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Nové zemiaky s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Špagety s cuketou
Morčacie rolky s ryžou
Morčací hamburger
Kotlovina
Bravčové kotlety s kuskusom
Kurací paprikáš
Rybárov guláš
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Polievka z bôbu
Medové teľacie kotlety
Hubový guľáš
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kura na pivovej fľaši
Pochúťka s Ajvarom
Netradičný hamburger
Pizza v zemiakoch
Kačica na pomarančoch
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kura na sladko
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Hovädzí steak so zeleninou
Grilovaná krkovička
Voňavé pečené zemiaky
Hŕstková polievka s paradajkami
Zemiakové placky
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacie prsia s jablkami
Jahňacie so šalviovým medom
Medailónky s hnedou ryžou
Klasický burger
Fish&Chips v tortille
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Párky v slanine
Lasagne z panvice
Pivný guláš
Kurča na bielom víne
Papriky plnené rizotom
Rýchle lasagne
Chilli con carne
Mäsové guľky s omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninové chipsy
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si kura trošku iným aromatickým spôsobom a ozvláštnite si všedné jedlo.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 lyžice masla
100 g cibule
1 kg kuracieho mäsa (krídla, stehná, prsia,...)
25 g Podravky Natur na zlaté kurča
100 g zelenej čerstvej papriky
100 g čerstvých paradajok
1 lyžička sladkej mletej papriky
100 ml sladkej smotany
1 lyžička hladkej múky

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby50 min

  • 1 Na dobre rozohriatu panvicu dáme aj olej a maslo a dozlatista na tom opražíme najemno nakrájanú cibuľu.
  • 2 Kuracie mäso posypeme Podravkou Natur a opečieme na cibuľke z oboch strán.
  • 3 Pridáme papriku nakrájanú na rezance a paradajky nakrájané na kocky.
  • 4 Posypeme mletou paprikou a prikryté dusíme na miernom ohni. Občasne miešame a podlievame vodou, dokým nie je mäso mäkké.
  • 5 Nakoniec primiešame sladkú smotanu zmiešanú s múkou a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete pripraviť tento druh jedla je dobré odstrániť kožu.

Porcia

Podávame s obľúbenou prílohou (cestoviny, gnocchi,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi