Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Pikantné bravčové závitky

Pivný guláš
Kotlovina
Lasagne z panvice
Voňavé pečené zemiaky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Jahňacie so šalviovým medom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Kurací paprikáš
Morčací hamburger
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kačica na pomarančoch
Zemiakové placky
Kura na pive
Rýchle lasagne
Kura na sladko
Medailónky s hnedou ryžou
Pochúťka s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Chilli con carne
Grilovaný hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z bôbu
Medové teľacie kotlety
Papriky plnené rizotom
Hubový guľáš
Netradičný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacie prsia s jablkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Klasický burger
Pizza v zemiakoch
Špagety s cuketou
Sladká bravčová panenka
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Kura na pivovej fľaši
Fish&Chips v tortille
Carbonara so špenátom
Zeleninové chipsy
Hovädzí steak so zeleninou
Hŕstková polievka s paradajkami
Morčacie rolky s ryžou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rybárov guláš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilované rebierka
Grilovaná krkovička
Jaipur kari
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Kurča na bielom víne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Mäsové guľky s omáčkou
Párky v slanine
Rezne s chutnou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi