Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Bohatá jesenná polievka

Zapečené špagety s tuniakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Sójový šalát s tuniakom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Slepačia polievka s knedličkami
Lahodné pečené zemiaky
Pečený losos v medovej omáčke
Bravčové kotlety so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Grilované kuracie prsia
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Chilli con carne
Pečená ryba v papieri
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované rebierka
Stredomorská frittata
Tabouleh
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Plnená pečená cibuľa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované tofu
Kurací paprikáš
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Paradajkové košíčky so pšenom
Stredomorský šalát
Opekaná zelenina
Sladko-kyslé grilované ražniči
Ražniči z mletého mäsa
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie mäso so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ochutená ryža
Ružičková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Hríbová mrvenička
Fish&Chips v tortille
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinové fašírky
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pikantným steakom
Cesnakové bruskety
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie rizoto
Polievka z fazuľových strukov
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracina s kozím syrom
Oranžové rizoto
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Mrkvová polievka
Mäsové guľky s omáčkou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Paštéta z husacej pečene
Viac receptov pre túto náladu

V jesennom sychravom období máte určite väčšiu chuť na horúce a vynikajúce polievky, ktoré vás zahrejú. Vyskúšajte napríklad túto pripravenú z vareného cíceru, húb a kelu a oslavujte jeseň.

Suroviny

240 g uvareného cíceru Lagris
2 lyžice oleja
100 g cibule
1 mrkva
150 g hríbov
2 strúčiky cesnaku
100 ml Podravka pasírovaných paradajok
2 kocky Podravka hovädzieho bujónu
200 g nakrájaného kelu
1 lyžička kukuričného škrobu
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Na rozpálenom oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu dozlatista a pridáme na plátky nakrájanú mrkvu. Krátko opečieme, pridáme pretlačený cesnak a nakrájané šampiňóny.
  • 2 Prilejeme pasírované paradajky Podravka, trochu vody a privedieme k varu. Varíme približne 10 minút.
  • 3 Pridáme viac vody, hovädzí bujón Podravka, na rezance nakrájaný kel a scedený uvarený cícer. Varíme približne 5 minút, pridáme v malom množstve vody rozmiešaný kukuričný škrob a korenie a soľ podľa chuti.

Tip

Do polievky môžete podľa chuti pridať aj chilli, aby vás poriadne zahriala.

Porcia

Chvíľku povaríme a podávame horúcu bohatú jesennú polievku.

Zdieľať s priateľmi