Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Chilli con carne

Fish&Chips v tortille
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s kuskusom
Oranžové rizoto
Lahodné pečené zemiaky
Ražniči z mletého mäsa
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Plnená pečená cibuľa
Opekaná zelenina
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety so zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Stredomorský šalát
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Tabouleh
Biela ryba s fazuľou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pečený losos v medovej omáčke
Slepačia polievka s knedličkami
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Ochutená ryža
Mäsové guľky s omáčkou
Pečená ryba v papieri
Kuracie rizoto
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Strukovinové fašírky
Morčacie rolky s ryžou
Grilované tofu
Bohatá jesenná polievka
Grilované kuracie prsia
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kurací paprikáš
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Grilované rebierka
Šalát s pikantným steakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracina s kozím syrom
Cesnakové bruskety
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paštéta z husacej pečene
Hríbová mrvenička
Ružičková polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Stredomorská frittata
Mrkvová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi