Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom

Kuracie stehná v zamatovej omáčke
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Fish&Chips v tortille
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Strukovinové fašírky
Lahodné pečené zemiaky
Stredomorský šalát
Grilované tofu
Oranžové rizoto
Plnená pečená cibuľa
Opekaná zelenina
Mäsové guľky s omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Paštéta z husacej pečene
Bohatá jesenná polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečený losos v medovej omáčke
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Kurací paprikáš
Ochutená ryža
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pikantným steakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Paradajkové košíčky so pšenom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s kozím syrom
Mrkvová polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčové kotlety so zeleninou
Grilované kuracie prsia
Kuracie rizoto
Pečená ryba v papieri
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Ružičková polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Grilované rebierka
Chilli con carne
Stredomorská frittata
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Ražniči z mletého mäsa
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hríbová mrvenička
Cesnakové bruskety
Slepačia polievka s knedličkami
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Tabouleh
Biela ryba s kuskusom
Morčacie rolky s ryžou
Viac receptov pre túto náladu

Kapsičky z kuracích pŕs plnené zmesou vytvorenou zo syra, zelenej časti cibule, petržlenovej vňati a oregana v kombinácii s bielym vínom vytvoria skvelú chuť. Podávajte s cestovinami a vychutnávajte si ľahké, svieže a lahodné jedlo.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
150 g kozieho syra
100 g mladej cibuľky
2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
1 lyžička nasekaného čerstvého oregana
60 ml bieleho vína
60 ml olivového oleja
150 g cukety
200 g cherry paradajok
2 strúčiky cesnaku
1 kocka slepačieho bujónu Podravka
300 g cestovín Podravka Tagliatelle
soľ
čierne korenie

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Kuracie prsia narežeme nožom a vytvoríme malú kapsičku, ktorú naplníne zmesou syra, zelených častí mladej cibuľky, 1 lyžice petržlenovej vňate a oregana.
  • 2 Hotové kapsičky osolíme a okoreníme, prelejeme vínom a necháme marinovať.
  • 3 Biele časti mladej cibuľky nakrájame a speníme na olivovom oleji do zlatista.
  • 4 Pridáme na plátky nakrájanú cuketu, cherry paradajky prekrojené na polovicu, cesnak, zvyšnú petržlenovú vňať, slepačí bujón Podravka a podlejeme vodou. Varíme až do zmäknutia zeleniny.
  • 5 Pridáme uvarené cestoviny a jemne premiešame.
  • 6 Kuracie mäso krátko opečieme na panvici alebo grile a potom pečieme ešte 12 minút v rúre predhriatej na 180 °C.

Tip

Kura môžete najprv nakrájať na plátky a až potom opiecť na panvici.

Porcia

Keď je mäso upečené, opatrne ho nakrájame a podávame s pripravenými cestovinami a zeleninou.

Zdieľať s priateľmi