Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Grilované kuracie prsia

Kuracie rizoto
Paštéta z husacej pečene
Šalát z grilovanej zeleniny
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Hríbová mrvenička
Šalát s pikantným steakom
Biela ryba s kuskusom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ražniči z mletého mäsa
Bohatá jesenná polievka
Strukovinové fašírky
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Mrkvová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Pečená ryba v papieri
Opekaná zelenina
Sladko-kyslé grilované ražniči
Tabouleh
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Chilli con carne
Grilované tofu
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Kurací paprikáš
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Morčacie rolky s ryžou
Polievka z fazuľových strukov
Sójový šalát s tuniakom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Morčacina s citrónom a oreganom
Ochutená ryža
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ružičková polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Stredomorský šalát
Plnená pečená cibuľa
Grilované rebierka
Bravčové kotlety so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cesnakové bruskety
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Stredomorská frittata
Zapečené špagety s tuniakom
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracina s kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Oranžové rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Fish&Chips v tortille
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru od Podravky.

Suroviny

4 ks kuracích pŕs
4 lyžice Podravka ochucovadla pikant
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
2 mladé cibuľky
2 lyžice citrónovej šťavy
50 ml olivového oleja
1 Ajvar pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme Podravka ochucovadlom pikant a necháme postáť asi 30 minút.
  • 2 Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici poriadne z každej strany.
  • 3 Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou z petržlenovej vňate, nakrájanej mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej štavy.

Tip

Ak potriete kuracinu zmesou z olivového oleja, petžlena a citrónovej šťavy, tak mäso ostane pekne zatvorené a poriadne šťavnaté.

Porcia

Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame mäso s Ajvarom pikant Podravka.

Zdieľať s priateľmi