Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Grilované tofu

Kuracie stehná v zamatovej omáčke
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lahodné pečené zemiaky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracina s kozím syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorský šalát
Bravčové kotlety so zeleninou
Stredomorská frittata
Mäsové guľky s omáčkou
Oranžové rizoto
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Strukovinový šalát so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie rizoto
Fish&Chips v tortille
Biela ryba s fazuľou
Slepačia polievka s knedličkami
Rizoto na španielsky spôsob
Cesnakové bruskety
Chilli con carne
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované rebierka
Opekaná zelenina
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Pečená ryba v papieri
Ružičková polievka
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kurací paprikáš
Šalát s pikantným steakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z mletého mäsa
Grilované kuracie prsia
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Plnená pečená cibuľa
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mrkvová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Biela ryba s kuskusom
Paštéta z husacej pečene
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Polievka z fazuľových strukov
Pečený losos v medovej omáčke
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hríbová mrvenička
Ochutená ryža
Morčacina s citrónom a oreganom
Morčacie rolky s ryžou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Strukovinové fašírky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tabouleh
Bohatá jesenná polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi