Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Paštéta z husacej pečene

Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Stredomorský šalát
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Mrkvová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát s pikantným steakom
Grilované rebierka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Polievka z fazuľových strukov
Tabouleh
Paradajkové košíčky so pšenom
Plnená pečená cibuľa
Kuracie rizoto
Pečená ryba v papieri
Hríbová mrvenička
Kurací paprikáš
Grilované tofu
Stredomorská frittata
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Šalát z grilovanej zeleniny
Fish&Chips v tortille
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ochutená ryža
Slepačia polievka s knedličkami
Grilované kuracie prsia
Morčacina s citrónom a oreganom
Lahodné pečené zemiaky
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Oranžové rizoto
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Ražniči z mletého mäsa
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Sójový šalát s tuniakom
Rizoto na španielsky spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracina s kozím syrom
Strukovinové fašírky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Opekaná zelenina
Cesnakové bruskety
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Bravčové kotlety so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Ružičková polievka
Mäsové guľky s omáčkou
Chilli con carne
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Paštétu z husacej pečene pripravíte veľmi rýchlo a jednoducho. Môžete ju podávať ako studený predkrm alebo ako nátierku na chlieb, no v oboch prípadoch určite uspokojíte i tých najnáročnejších hostí.

Suroviny

100 g masla
1 šalotka
100 g husacej pečeni
½ lyžičky ochucovadla Podravka
200 ml koňak
korenie
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na masle opražíme dozlatista nakrájanú cibuľu.
  • 2 Pridáme nakrájanú husaciu pečeň a opečieme asi 5 minút.
  • 3 Zmes posypeme ochucovadlom Podravka a necháme vychladnúť.
  • 4 Do vychladnutej zmesy pridáme koňak, korenie a vymiešame do hladkej pasty. Podľa potreby pridáme soľ.

Porcia

Podávajte ako nátierku s rôznymi druhmi chleba

Malé tajomstvá

Paštétu môžete vložiť do formy a uchovávať v chladničke niekoľko dní.

Zdieľať s priateľmi