Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Ražniči z mletého mäsa

Kuracie rizoto
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s kozím syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sójový šalát s tuniakom
Paštéta z husacej pečene
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Chilli con carne
Grilované tofu
Tabouleh
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie mäso so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Stredomorská frittata
Kurací paprikáš
Slepačia polievka s knedličkami
Opekaná zelenina
Ochutená ryža
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Pečená ryba v papieri
Oranžové rizoto
Bravčové kotlety so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Hríbová mrvenička
Chutný šalát z opečených zemiakov
Fish&Chips v tortille
Pečený losos v medovej omáčke
Biela ryba s kuskusom
Strukovinové fašírky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cesnakové bruskety
Lahodné pečené zemiaky
Plnená pečená cibuľa
Polievka z fazuľových strukov
Sladko-kyslé grilované ražniči
Šalát s pikantným steakom
Stredomorský šalát
Grilované rebierka
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Paradajkové košíčky so pšenom
Ružičková polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované kuracie prsia
Zapečené špagety s tuniakom
Rizoto na španielsky spôsob
Mrkvová polievka
Biela ryba s fazuľou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Viac receptov pre túto náladu

Guľky z mletého mäsa spolu s cibuľou napichajte na špajdlu, podávajte s chutným Ajvarom Podravka a vychutnávajte si výborné jedlo pripravené pod holým nebom.

Suroviny

800 g mletej teľaciny
100 g ochucovadla pikant Podravka
100 g cibule
2 strúčiky cesnaku
1 vajce
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
1 - 2 lyžice strúhanky
2 červené cibule
Ajvar jemný Podravka
olej na potretie grilu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes poriadne premiešame a necháme postáť cca 30 minút.
  • 2 Pridáme vajce, petržlenovú vňať a strúhanku a všetko to spolu ešte raz a rukami premiešame, aby sa ingredience poriadne prepojili a aby sa nám dali urobiť guľky.
  • 3 Zo zmesi vytvarujeme menšie guľky. Červenú cibuľu nakrájame na väčšie časti (najlepšie štvrtiny) a potom ich striedavo s guľkami napichujeme na špajdle.
  • 4 Pripravené ražniči grilujeme na grile alebo grilovacej panvici.

Tip

Na prípravu mäsových guliek je najlepšie použiť nahrubšie pomleté mäso, aby vám guľky držali pokope.

Porcia

Na doplnenie chuti môžete toto jedlo podávať s Ajvarom jemným Podravka, s omáčkou podľa vašej chuti alebo teplým pečivom.

Zdieľať s priateľmi