Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Kuracina s kozím syrom

Morčacie rolky s ryžou
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tabouleh
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kurací paprikáš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Fish&Chips v tortille
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Oranžové rizoto
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie rizoto
Opekaná zelenina
Cesnakové bruskety
Paštéta z husacej pečene
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Stredomorský šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie mäso so zeleninou
Strukovinové fašírky
Hríbová mrvenička
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Grilované tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát s pikantným steakom
Pečená ryba v papieri
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsové guľky s omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované kuracie prsia
Ružičková polievka
Bohatá jesenná polievka
Slepačia polievka s knedličkami
Pečený losos v medovej omáčke
Polievka z fazuľových strukov
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Bravčové kotlety so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Grilované rebierka
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Chilli con carne
Mrkvová polievka
Biela ryba s fazuľou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Ochutená ryža
Sladko-kyslé grilované ražniči
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Stredomorská frittata
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela ryba s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Lahodné pečené zemiaky
Ražniči z mletého mäsa
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie plátky plnené kozím syrom a medom podávané najlepšie s horčicou a grilovanými šampiňónmi.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
50 g kozieho syra
1 lyžica nakrájanej mladej cibuľky (aj so zelenou časťou)
1 - 2 lyžice medu
300 g šampiňónov
2 červené papriky
2 zelené papriky
1 lyžica Podravky Grill Classic
1 lyžica horčice

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Kuracinu nakrájame na plátky a podľa potreby rozklepeme. Kozí syr zmiešame so zelenou časťou cibuľky. Na každý plátok natrieme 1 až 2 lyžice zmesi kozieho syru a cibuľky, plátky skrútime a upevníme špáradlami.
  • 2 Naplnené plátky potrieme medom, posypeme Podravkou Grill Classic a položíme na rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu, ktorú sme predtým potreli olejom.
  • 3 Grilujeme z každej strany 5 až 7 minút.
  • 4 Papriky očistíme a nakrájame na plátky. Šampiňóny očistíme a spolu s bielou časťou cibuľky a paprikou ich pridáme na gril, kde grilujeme mäso.

Tip

Na prípravu tohto jedla môžete použiť aj tvrdý kozí syr. V tom prípade ho však nastrúhajte. Med pred natieraním trošku zohrejte, aby sa vám dal ľahšie natierať.

Porcia

Grilované kuracie plátky podávajte s horčicou a grilovanou zeleninou.

Zdieľať s priateľmi