Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Opekaná zelenina

Zapečené špagety s tuniakom
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Chilli con carne
Stredomorský šalát
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčové kotlety so zeleninou
Oranžové rizoto
Polievka z fazuľových strukov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Cesnakové bruskety
Grilované kuracie prsia
Plnená pečená cibuľa
Tabouleh
Chutný šalát z opečených zemiakov
Mäsové guľky s omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela ryba s fazuľou
Paradajkové košíčky so pšenom
Mrkvová polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Sójový šalát s tuniakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Ražniči z mletého mäsa
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Bohatá jesenná polievka
Strukovinové fašírky
Hríbová mrvenička
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Grilované tofu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované rebierka
Slepačia polievka s knedličkami
Ochutená ryža
Paštéta z husacej pečene
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracina s kozím syrom
Kurací paprikáš
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Fish&Chips v tortille
Biela ryba s kuskusom
Morčacie rolky s ryžou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie rizoto
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Morčacina s citrónom a oreganom
Ružičková polievka
Pečená ryba v papieri
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Stredomorská frittata
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi