Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát s pikantným steakom

Mäsové guľky s omáčkou
Kurací paprikáš
Biela ryba s fazuľou
Paštéta z husacej pečene
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie rizoto
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ochutená ryža
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Grilované tofu
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morčacie rolky s ryžou
Biela ryba s kuskusom
Kuracina s kozím syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso so zeleninou
Ružičková polievka
Pečená ryba v papieri
Sójový šalát s tuniakom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Slepačia polievka s knedličkami
Oranžové rizoto
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Strukovinové fašírky
Šalát z grilovanej zeleniny
Tabouleh
Lahodné pečené zemiaky
Stredomorský šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorská frittata
Grilované kuracie prsia
Cesnakové bruskety
Ražniči z mletého mäsa
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčové kotlety so zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Hríbová mrvenička
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mrkvová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Opekaná zelenina
Chilli con carne
Fish&Chips v tortille
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované rebierka
Plnená pečená cibuľa
Viac receptov pre túto náladu

Šalát doplnený o pikantný steak je skvelým jedlom, ktoré môžete pripraviť pre vašich priateľov a určite si ho každý zamiluje.

Suroviny

1 väčší kus rump steaku bez kosti (výška 2 cm)
2 lyžičky Podravka Natur ochucovadla Chilli
200 g natrhaného listového šalátu
100 g cherry paradajok
100 g šalátovej uhorky
60 ml olivového oleja
citrónová šťava

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Chilli

Podravka NATUR ochucovadlo Chilli

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do misky na šalát dáme natrhaný listový šalát, paradajky nakrájané na štvrtiny a uhorku nakrájanú na krúžky.
  • 2 Rump steak posypeme z oboch strán Podravku Natur Chilli a necháme chvíľku odležať.
  • 3 Steak dáme na dobre vyhriatu grilovaciu panvicu a opečieme prudko z každej strany niekoľko minút, podľa želanej prepečenosti. Steak vyberieme z panvice, zabalíme do alobalu a necháme chvíľku oddychovať. Potom ho nakrájame na plátky.

Tip

Môžete pripraviť aj brusketu alebo opečený krajec chleba a podávať na nej nakrájané mäso.

Porcia

Mäso poukladáme na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou, premiešame a podávame.

Zdieľať s priateľmi