Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Polievka z fazuľových strukov

Ochutená ryža
Stredomorská frittata
Grilované kuracie prsia
Chutný šalát z opečených zemiakov
Opekaná zelenina
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčové kotlety so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená ryba v papieri
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované rebierka
Morčacie rolky s ryžou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Mrkvová polievka
Kuracina s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Strukovinové fašírky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Biela ryba s fazuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ražniči z mletého mäsa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Plnená pečená cibuľa
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Oranžové rizoto
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Chilli con carne
Mäsové guľky s omáčkou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Stredomorský šalát
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Hríbová mrvenička
Kuracie rizoto
Ružičková polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kurací paprikáš
Paradajkové košíčky so pšenom
Sójový šalát s tuniakom
Tabouleh
Košíčky z lístkového cesta phyllo plnené rybou a zeleninou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Lahodné pečené zemiaky
Fish&Chips v tortille
Slepačia polievka s knedličkami
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cesnakové bruskety
Šalát z grilovanej zeleniny
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Grilované tofu
Šalát s pikantným steakom
Paštéta z husacej pečene
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi